Specialist in burn-out preventie
Karin Oostenenk

Mijn verhaal

Mijn eigen praktijk Leef! in Enschede

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk aan het Gronausevoetpad in Enschede. Hier ontvang ik coachees in een relaxte omgeving met strandsfeer. Van mij mag het namelijk informeel; ik wil vooral dat iemand op zijn gemak is tijdens een sessie. De slaaptrainingen, workshops en lezingen geef ik op uw bedrijf of een passende locatie in de buurt. 

Diverse opleidingen heb ik gevolgd op het gebied van stressreductie en burn-out coaching. Ik ben getraind in technieken zoals Neuro Linguistisch Programmeren( NLP),  Rationeel Emotieve Therapie (RET), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en systemisch coachen blijf me voortdurend bijscholen. Het geeft mij  voldoening om mensen op de best mogelijke manier te helpen met hun stress- en burn-outklachten.

Mijn praktijk voor stress- en burn-outcoaching is aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO), de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-out coaches (VESB) Coachfounder (initiatief van Psychologie Magazine) en bij de landelijke vereniging Soraja slaapcoaches.

 

Wil je weten wat ik voor jouw mederwerker(s) kan betekenen?

of bel direct 06 – 18 95 52 55.